Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Nijkerk Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Nijkerk

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

NIJKERK

Afvoer verstopt Nijkerk?

Afvoer verstopt Nijkerk? Het vinden van een goede oplossing voor een verstopping is niet altijd even makkelijk. Om dit probleem op te lossen zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Het is in een aantal gevallen onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een afvoerverstopping. Op deze pagina vindt je allerlei tips met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar wilt het niet lukken? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopping in de afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 033 203 47 29 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Nijkerk

Heb jij hulp nodig bij het ontstoppen van jouw afvoer? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres!

De specialisten van Ontstoppen Nijkerk zijn snel ter plaatse. Wij zoeken samen met jou naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Nijkerk lost het op! Je kunt ons bereiken via  033 203 47 29 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Nijkerk Logo
Loodgieter ontstoppen Nijkerk afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet meer goed doorloopt, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Is het probleem nog niet opgelost? Bel ons voor een snelle service op 033 203 47 29. Ontstoppen Nijkerk staat voor je klaar!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt veelvoudig voor dat de afvoer van elektrische apparaten (denk aan een wasmachine of droger) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat de vieze filters dan het probleem zijn. Wij denken dat je er goed aan doet deze te controleren.

De meeste filters zijn eenvoudig los te halen. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze eenvoudige stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Nijkerk
Afvoer verstopt Nijkerk

Sifon

Sifon legen

Veel afvoeren zijn voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je te maken hebt met een afvoerverstopping.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Voor een optimaal resultaat raden we je aam dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Nijkerk Leiding
Riool ontstoppen Nijkerk graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe werkt dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Nijkerk om jouw klus te bespreken met onze experts via 033 203 47 29.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een volgende goedwerkende manier om een afvoerverstopping te verhelpen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Pak de veer en steek het uiteinde in de verstopte afvoer. Zet bij dit proces niet te veel kracht, schade is namelijk relatief makkelijk aan te brengen. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 033 203 47 29. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Nijkerk
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn verschillende manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere mogelijkheid is dat de verstopping is ontstaan door een leidingbreuk. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus verschillende manieren waarop een verstopping kan ontstaan. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 033 203 47 29.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Voor meldingen met spoed zijn wij 24 uur per dag beschikbaar! Wij zijn te bereiken op 033 203 47 29.

Loodgieter Nijkerk Ontstoppen
WC ontstoppen Nijkerk

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Heb je te maken met een verstopping? Wat vervelend. Onze ontstoppers staan klaar om je te helpen. Binnen no-time is jouw verstopte afvoer volledig ontstopt.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je snel een goede oplossing voor jouw verstopte afvoer? Bel dan snel naar 033 203 47 29.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-nijkerk

WC verstopt

Heb je te maken met een verstopping in de wc? En woon je in Nijkerk of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Nijkerk. Wij helpen je graag. Maak snel een afspraak!

loodgieter-nijkerk-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Nijkerk

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Nijkerk en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-nijkerk-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Nijkerk

Woon jij in Nijkerk en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-nijkerk-verstopping

Riool verstopt

Heb je te maken met een rioolverstopping? En woon je in de omgeving van Nijkerk? Neem dan snel contact op met Ontstoppen Nijkerk. Vaak kan je dezelfde dag nog geholpen worden.

Loodgieter Nijkerk Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Nijkerk en omstreken? Neem dan gratis contact op via Ontstoppen Nijkerk! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Nijkerk

Heb jij te maken met een afvoerverstopping? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Nijkerk en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 033 203 47 29.

Verstopping Nijkerk

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Nijkerk

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen.

Loodgieter Nijkerk Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Nijkerk. Bedankt voor de snelle en vakkundige service!

Jumbo Nijkerk

Bij ons heeft Ontstoppen Nijkerk de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

VV Sparta Nijkerk

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Nijkerk.

Brandweer Kazerne Nijkerk

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

033 203 47 29

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Nijkerk

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Nijkerk